SEO Ondersteuning

SEO onderhoud icon 250px
SEO onderhoud
De module ‘seo ondersteuning’ is een losse module, maar kan ook naast de basismodules ‘basic website’, ‘leadgeneratie website’ en/of ‘SEO’ worden afgenomen. U maakt gebruik van de uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van SEO en websiteonderhoud waarover Saarloos Advies beschikt.
 
Wij zorgen er voor dat uw website gegarandeerd wordt gevonden door de meest gebruikte zoekmachines.

 
doelgroep icon 500px
Doelgroep

Deze basismodule richt zich in het bijzonder op beheerders of eigenaren van de volgende typen websites:
- van zzp’ers;
- mkb ‘visitekaartje’;
- blog/nieuwssite.
 
 
Support icon 250px
Support op module
Saarloos Advies biedt modulaire pakketten die u kunt inzetten om een vooraf geformuleerde doelstelling te behalen. Supportmodules kunnen bijdragen aan deze doelstelling(en). Hieronder staat voor welke module(s) deze module geschikt is.
 
Salesadvies Marketingadvies
                       bedrijfsconsultant
qucikwins concurrentiestrategie
eventbooster socialmediastrategie
leadgeneratie contentstrategie
upselstrategie  
 
 
werkwijze icon 500px
Werkwijze

Saarloos Advies analyseert de huidige situatie, wij voeren een nulmeting uit. U ontvangt van ons een heldere rapportage.
 
De tweede stap is het verder ontwikkelen van de in de basismodule ‘SEO‘ gerealiseerde optimalisatie.. Nieuwe teksten worden nagelopen en nieuwe content nagekeken.
 
  
product icon 500px
Resultaat

De module ‘SEO Onderhoud’ levert een concreet resultaat op. U heeft geen omkijken meer naar SEO bij het publiceren van nieuwe content.
 
 
 
 
tijdsspanne icon 500px
Tijd

We gaan een samenwerking voor drie maanden aan. Het eerste ontwerp wordt tijdens de eerste maand gemaakt,. Dit ontwerp leggen wij aan u voor. Na eventuele aanpassingen en uw uiteindelijke goedkeuring gaan we de website implementeren.
 
 
 
prijs icon 500px
Kosten

De kosten zijn transparant. Saarloos Advies rekent voor deze module een maandbedrag van € 35,00. Na één jaar evalueren we de samenwerking en besluiten we over de continuering van de service.
 
 

Saarloos Advies IconSaarloos Advies daagt zichzelf elke dag uit om met grote zorg en passie u meer grip en controle op uw ondernemingszaken te geven.

     

Kromhout 125  T   06 - 57 85 89 58
3311RE Dordrecht @  info@saarloosadvies.nl  

 

Logo Saarloosadvies transparant

Blog

Prioriteren en doelstellingen

donderdag 07 april 2016
Prioriteren en doelstellingen

Iedereen loopt er weleens tegen aan. Verkoopdoelstellingen zijn er, prioriteiten zweven ergens in het rond en men is altijd maar druk met van...