SEO

SEO icon 250px
SEO
Deze basismodule is een éénmalige supportservice. SEO, Search Engine Optimalisation zegt het al, het zorgt voor zogeheten zoekmachine optimalisatie.
 
Het doel is om uw gehele online positie na te lopen en daar waar nodig aan te passen met als direct resultaat: u wordt in zoekmachines beter gevonden.
 

 
doelgroep icon 500px
Doelgroep

Deze basismodule richt zich in het bijzonder op beheerders of eigenaren van de volgende typen websites:
- van zzp’ers;
- mkb ‘visitekaartje’;
- blog/nieuwssite.
 
 
Support icon 250px
Support op module
Saarloos Advies biedt modulaire pakketten die u kunt inzetten om een vooraf geformuleerde doelstelling te behalen. Supportmodules kunnen bijdragen aan deze doelstelling(en). Hieronder staat voor welke module(s) deze module geschikt is.
 
Salesadvies Marketingadvies
                       bedrijfsconsultant
qucikwins concurrentiestrategie
eventbooster socialmediastrategie
leadgeneratie contentstrategie
upselstrategie  
 
 
werkwijze icon 500px
Werkwijze

Saarloos Advies analyseert de huidige situatie. Wij voeren als het ware een nulmeting uit. Hiervan krijgt u een rapportage, met een uitgewerkt stappenplan, dat aangeeft waar de winst op vindbaarheid te behalen is.
 
De tweede stap is de implementatie daarvan. Wij richten ons dan op het verbeteren van  de sitemap, metatags implementeren, aanmelden bij startpagina’s, linkbuilding en tekstuele optimalisatie.
 
  
product icon 500px
Resultaat

De basismodule ‘SEO’ levert een concreet resultaat op. U krijgt een analyse van uw website en een betere vindbaarheid binnen zoekmachines.
 
 
 
 
tijdsspanne icon 500px
Tijd

We gaan een samenwerking voor drie maanden aan. Het eerste onderzoek vindt de eerste maand plaats, dit resulteert in het opstellen van de belangrijkste verbeterpunten. Vanaf dat moment gaan we in overleg met u zaken implementeren.
 
 
 
prijs icon 500px
Kosten

De kosten zijn transparant. Saarloos Advies rekent voor deze basismodule een vast bedrag van € 395,95. Na de drie maanden evalueren we de samenwerking en besluiten we over de continuering bijvoorbeeld in de vorm van de module ‘SEO onderhoud’.
 
 

Saarloos Advies IconSaarloos Advies daagt zichzelf elke dag uit om met grote zorg en passie u meer grip en controle op uw ondernemingszaken te geven.

     

Kromhout 125  T   06 - 57 85 89 58
3311RE Dordrecht @  info@saarloosadvies.nl  

 

Logo Saarloosadvies transparant

Blog

Prioriteren en doelstellingen

donderdag 07 april 2016
Prioriteren en doelstellingen

Iedereen loopt er weleens tegen aan. Verkoopdoelstellingen zijn er, prioriteiten zweven ergens in het rond en men is altijd maar druk met van...