Leadgeneratie website

leadgeneratiewebsite icon 250px
Leadgeneratie website
Deze basismodule is een éénmalige supportservice. Een website is tegenwoordig het fundament van een onderneming, waar het nog maar enkele jaren geleden slechts ‘een visitekaartje’ was.
 
Het doel van deze module is om uw onderneming online optimaal te presenteren met het doel zoveel mogelijk contactmomenten te genereren. De ideale start voor ‘leadgeneratie’! 

 
doelgroep icon 500px
Doelgroep

Deze basismodule richt zich in het bijzonder op beheerders of eigenaren van de volgende typen websites:
- van zzp’ers;
- mkb ‘visitekaartje’;
- blog/nieuwssite.
 
 
Support icon 250px
Support op module
Saarloos Advies biedt modulaire pakketten die u kunt inzetten om een vooraf geformuleerde doelstelling te behalen. Supportmodules kunnen bijdragen aan deze doelstelling(en). Hieronder staat voor welke module(s) deze module geschikt is.
 
Salesadvies Marketingadvies
                       bedrijfsconsultant
qucikwins concurrentiestrategie
eventbooster socialmediastrategie
leadgeneratie contentstrategie
upselstrategie  
 
 
werkwijze icon 500px
Werkwijze

Saarloos Advies analyseert eerst wat uw wensen zijn. Wij vragen teksten, logo en beeldmateriaal op en komen op basis daarvan met een eerste voorstel voor de opzet van een website. De website is een essentieel instrument binnen ‘leadgeneratie’, omdat deze optimaal is ingericht op vindbaarheid en op het presenteren van informatie over u en uw onderneming. Tevens is de website voorzien van enkele belangrijke functionaliteiten, zoals een contactformulier en een content management systeem.
 
De tweede stap is het maken van de website. Na oplevering zijn er in onderling overleg nog eventuele aanpassingen mogelijk en vervolgens wordt het beheer aan u overgedragen. U ontvangt hiervoor een duidelijke handleiding. Wij kunnen gericht op het beheer van de website ook een workshop (tegen een aantrekkelijke meerprijs) voor u verzorgen.
 
  
product icon 500px
Resultaat

De basismodule ‘leadgeneratie website’ levert een concreet resultaat op. U krijgt een uitgebreide website met handleiding, waarmee u direct aan de slag kunt gaan.
 
 
 
 
tijdsspanne icon 500px
Tijd

We gaan een samenwerking voor drie maanden aan. Het eerste ontwerp wordt tijdens de eerste maand gemaakt,. Dit ontwerp leggen wij aan u voor. Na eventuele aanpassingen en uw uiteindelijke goedkeuring gaan we de website implementeren.
 
 
 
prijs icon 500px
Kosten

De kosten zijn transparant. Saarloos Advies rekent voor deze basismodule een vast bedrag van € 1.100,00. Na de drie maanden evalueren we de samenwerking en besluiten we over de continuering, bijvoorbeeld in de vorm van de module ‘onderhoud&beheer’ of de module ‘de contentmanager’.
 
 

Saarloos Advies IconSaarloos Advies daagt zichzelf elke dag uit om met grote zorg en passie u meer grip en controle op uw ondernemingszaken te geven.

     

Kromhout 125  T   06 - 57 85 89 58
3311RE Dordrecht @  info@saarloosadvies.nl  

 

Logo Saarloosadvies transparant

Blog

Prioriteren en doelstellingen

donderdag 07 april 2016
Prioriteren en doelstellingen

Iedereen loopt er weleens tegen aan. Verkoopdoelstellingen zijn er, prioriteiten zweven ergens in het rond en men is altijd maar druk met van...