De Contentmanager

Contentmanager icon 250px
De contentmanager
De module ‘de contentmanager’ is een losse module, maar kan ook naast de basismodules ‘basic website’, ‘leadgeneratie website’ en/of ‘SEO’ worden afgenomen. In deze module wordt de totale serviceverlening van Saarloos Advies met betrekking tot het opzetten en onderhouden van uw website bij elkaar gebracht , waardoor Saarloos Advies een verlengstuk van uw organisatie wordt.
 
Het doel is om alle aanpasmogelijkheden voor uw website te bundelen in één service.

 
doelgroep icon 500px
Doelgroep

Deze basismodule richt zich in het bijzonder op beheerders of eigenaren van de volgende typen websites:
- van zzp’ers;
- mkb ‘visitekaartje’;
- blog/nieuwssite.
 
 
Support icon 250px
Support op module
Saarloos Advies biedt modulaire pakketten die u kunt inzetten om een vooraf geformuleerde doelstelling te behalen. Supportmodules kunnen bijdragen aan deze doelstelling(en). Hieronder staat voor welke module(s) deze module geschikt is.
 
Salesadvies Marketingadvies
                       bedrijfsconsultant
qucikwins concurrentiestrategie
eventbooster socialmediastrategie
leadgeneratie contentstrategie
upselstrategie  
 
 
werkwijze icon 500px
Werkwijze

Saarloos Advies analyseert de huidige situatie, wij voeren een nulmeting uit. U ontvangt van ons een heldere rapportage, incl. een uitgewerkt stappenplan over het efficiënt maken en delen van content.
 
Als tweede stap verzorgen wij de doorontwikkeling van uw huidige structuur  en werkwijze m.b.t. het maken en delen van content.
 
De derde stap is het implementeren van de nieuwe structuur en werkwijze m.b.t. het maken, het delen en het optimaal verspreiden van content.
 
  
product icon 500px
Resultaat

De module ‘de contentmanager’ levert een concreet resultaat op. Een totaalaanpak voor het opzetten, het onderhouden en het doorontwikkelen van uw online platform. Saarloos Advies neemt u hiermee alle web-zorgen uit handen.
 
 
 
 
tijdsspanne icon 500px
Tijd

We gaan een samenwerking voor één jaar aan. De eerste analyse vindt de eerste maand plaats, de daarop volgende maanden verzorgen wij periodiek onderhoud gedurende de looptijd van het contract.
 
 
 
prijs icon 500px
Kosten

De kosten zijn transparant. Saarloos Advies rekent voor deze module een maandbedrag van € 69,95. Na één jaar evalueren we de samenwerking en besluiten we over de continuering van de service.
 
 

Saarloos Advies IconSaarloos Advies daagt zichzelf elke dag uit om met grote zorg en passie u meer grip en controle op uw ondernemingszaken te geven.

     

Kromhout 125  T   06 - 57 85 89 58
3311RE Dordrecht @  info@saarloosadvies.nl  

 

Logo Saarloosadvies transparant

Blog

Prioriteren en doelstellingen

donderdag 07 april 2016
Prioriteren en doelstellingen

Iedereen loopt er weleens tegen aan. Verkoopdoelstellingen zijn er, prioriteiten zweven ergens in het rond en men is altijd maar druk met van...