IT ondersteuning voor een nieuwe website of het (SEO) beheer daarvan

Onze IT support is zo ingericht dat u geen omkijken meer heeft naar uw website(s). U kunt zich concentreren op het runnen van uw onderneming, wij bekommeren ons op het onderhoud en beheer van uw website(s).

Basismodules IT support

Kies een basismodule:

SEO

SEO
Deze basismodule is een éénmalige IT ondersteuning. Wij zorgen voor een zogeheten zoekmachine optimalisatie. Het doel is dat uw gehele online positie wordt nagelopen en daar waar nodig aangepast om zo beter, makkelijk en snel gevonden te worden.  Klik hier voor meer informatie.

Basic website

Basic website
Deze basismodule is een éénmalige IT ondersteuning. Een website is tegenwoordig het anker van een bedrijf, waar het voorheen slechts een visitekaartje was. Het doel is om u online optimaal te presenteren, makkelijk en snel. Klik hier voor meer informatie.

Leadgeneratie website

Leadgeneratie website
Deze basismodule is een éénmalige IT ondersteuning. Een goede en uitgebreide website is tegenwoordig het anker van een bedrijf, waar het voorheen slechts een visitekaartje was. Het doel is om u online optimaal te presenteren, maar het biedt u tegelijkertijd de tools om direct contact te leggen met uw potentiele klanten. Makkelijk en snel. Klik hier voor meer informatie.

Kies een aanvullende module voor uw website

Kies een aanvullende module voor het beheer van uw website:

Onderhoud&Beheer

Onderhoud&Beheer
Module 'Onderhoud&beheer' is een aanvullende module op de basismodule 'basic of leadgeneratie website'. Hiermee maakt u gebruik van Saarloos Advies als beheerder van uw website. Het is ook mogelijk om het beheer van uw reeds bestaande website over te dragen. Klik hier voor meer informatie.

SEO Ondersteuning

SEO Ondersteuning
De module 'SEO ondersteuning' is een aanvullende module op één van de basismodulen. Hoe goed opgezet en actueel uw website ook is, dat wil niet zeggen dat u altijd optimaal vindbaar bent. Deze module biedt u hierbij continue ondersteuning, het hele jaar door. Klik hier voor meer informatie.

De Contentmanager

De Contentmanager
De module 'Contentmanager' is een aanvullende module. De module is de alles in één uitvoering, waardoor Saarloos Advies als het ware een verlengstuk van uw organisatie wordt. Het doel is om alles met betrekking tot onderhoud, beheer en optimalisatie van uw website te bundelen in één service. Klik hier voor meer informatie.

Altijd op de hoogte blijven?

Onze nieuwsbrief houdt u op de hoogte van aanpassingen in de modules, interessante projecten en aantrekkelijke aanbiedingen!

Saarloos Advies IconSaarloos Advies daagt zichzelf elke dag uit om met grote zorg en passie u meer grip en controle op uw ondernemingszaken te geven.

     

Kromhout 125  T   06 - 57 85 89 58
3311RE Dordrecht @  info@saarloosadvies.nl  

 

Logo Saarloosadvies transparant

Blog

Prioriteren en doelstellingen

donderdag 07 april 2016
Prioriteren en doelstellingen

Iedereen loopt er weleens tegen aan. Verkoopdoelstellingen zijn er, prioriteiten zweven ergens in het rond en men is altijd maar druk met van...