De 10 van Saarloos Advies

Gemakkelijk en doelgericht kiezen

doelstelling icon 500px
Van doel tot doelstelling
Als ondernemer heeft u doelen. Doelen die niet altijd haalbaar blijken te zijn, omdat ze mogelijk niet goed zijn geformuleerd, uitgevoerd of een combinatie van beide. Saarloos Advies heeft de 10 meest gebruikte bedrijfsdoelstellingen tot doelbegrippen teruggebracht.


De 10 begrippen zijn altijd de basis van een goed geformuleerde bedrijfsdoelstelling, die meetbaar, haalbaar en uitdagend is.


 

10 icon 100px
Doelbegrippen
De 10 van Saarloos Advies. Wij spreken over doelbegrippen, omdat ze onderdeel van een goed geformuleerde doelstelling uit maken. Het begrip zegt iets over de businesscase, maar nog niets over het einddoel. Daarom is het belangrijk om de businesscase te analyseren (en uw onderneming) en vanuit daar in combinatie met één van deze begrippen de doelstelling(en) te formuleren.

 

Hieronder ziet u een opsomming van 10 begrippen, of doelen als u er het woord méér voor zet. Als u klikt op een van de begrippen dan wordt er direct voor u geanalyseerd welke modules passen bij dit begrip, of beter gezegd, welke modules er passen bij een doelstelling die is opgesteld vanuit het aangeklikte begrip

 

   

werkwijze icon 500pxWerkwijze
Saarloos Advies werkt innovatief en volgens een goed doordacht stramien. Wij nemen uw businesscase als uitgangspunt en combineren daar één of meerdere doelbegrippen aan en formuleren samen met u de belangrijkste doelstelling(en). Om deze doelstellingen te behalen kiest u één of meerdere van onze sales of marketingmodules.

werkdiagram_saarloos_advies

Saarloos Advies IconSaarloos Advies daagt zichzelf elke dag uit om met grote zorg en passie u meer grip en controle op uw ondernemingszaken te geven.

     

Kromhout 125  T   06 - 57 85 89 58
3311RE Dordrecht @  info@saarloosadvies.nl  

 

Logo Saarloosadvies transparant

Blog

Prioriteren en doelstellingen

donderdag 07 april 2016
Prioriteren en doelstellingen

Iedereen loopt er weleens tegen aan. Verkoopdoelstellingen zijn er, prioriteiten zweven ergens in het rond en men is altijd maar druk met van...