Doelgroep

Wat is de doelgroep van Saarloos Advies

doelgroep icon 500px
Doelgroep
Uw onderneming behoort ook tot een doelgroep. De focus van Saarloos Advies ligt op specialistische ondernemingen, waardoor Saarloos Advies een 'doelgroepafbakening' heeft. 

 

Goed voorbeeld doet goed volgen, want ook voor u als ondernemer is het belangrijk om een focus op een bepaalde doelgroep te hebben. Hierdoor kunt u ze makkelijker en directer aanspreken.


 

ZZP zelfstandige zonder personeel
ZZP
Als ZZP’er heeft u het maar druk! Daarom helpen we u graag naar nieuwe markten te kijken, uw acquisitie te stroomlijnen of juist wat directer in de ondersteuning bij te dragen.Hieronder staat een overzicht van de ZZP 'groepen' waar wij onze portfolio voor hebben ontwikkeld:

- Consultancy (juridisch, financieel, IT) 
- Onderhoud (monteur, schilder, stukadoor) 
- Freelancer (fotograaf, schrijver, supportkracht)

 

MKB midden klein bedrijf
MKB
Saarloos Advies biedt zijn modulaire pakketten aan voor het MKB. Ze zijn geheel afgestemd op een onderneming tot 50 medewerkers. De opzet kan natuurlijk verschillend zijn, gezien de potentiele binnen en buitendienst mensen. Daarom is een gedegen onderzoek door ons cruciaal.
 
 
 
 
 
branche werkgebied advies
Branche
Wij hebben veel ervaring in verschillende vakgebieden. Saarloos Advies heeft zijn dienstverlening, de basismodules, de marketingmodules en de salesmodules, afgestemd op tien verschillende branches. Dit doen wij om een goed resultaat aan u als klant aan te bieden.
 
- Detailhandel (kledingwinkel, parfumerie)
- Automotive (vakgarage, autoruitspecialist, bandenspecialist)
- Groothandel
- Horeca
- Installateur
- Interieur
- IT
- Productie (industrie)
- Lichamelijke verzorging (tandarts, kapper, nagelsalon) 
- Vervoer/transport (taxicentrale, importeur, exporteur)

 

werkwijze icon 500pxWerkwijze
Saarloos Advies werkt innovatief en volgens een goed doordacht stramien. Wij nemen u als doelgroep, samen met uw businesscase, als uitgangspunt en formuleren samen met u de belangrijkste doelstelling(en). Om deze doelstellingen te behalen kiest u één of meerdere van onze sales of marketingmodules.

werkdiagram_saarloos_advies

Saarloos Advies IconSaarloos Advies daagt zichzelf elke dag uit om met grote zorg en passie u meer grip en controle op uw ondernemingszaken te geven.

     

Kromhout 125  T   06 - 57 85 89 58
3311RE Dordrecht @  info@saarloosadvies.nl  

 

Logo Saarloosadvies transparant

Blog

Prioriteren en doelstellingen

donderdag 07 april 2016
Prioriteren en doelstellingen

Iedereen loopt er weleens tegen aan. Verkoopdoelstellingen zijn er, prioriteiten zweven ergens in het rond en men is altijd maar druk met van...