Graag zijn we makkelijk bereikbaar!

Telefoon

Graag bereikbaar zijn betekent ook altijd bereikbaar zijn. Daarom ons mobiele nummer: 06- 57 85 89 58. Nemen we niet op, spreek iets in, we bellen altijd terug!

WhatsApp

Even geen tijd om te bellen? Een berichtje sturen mag natuurlijk ook! Voeg ons toe als contactpersoon op WhatsApp en stuur direct een berichtje. Antwoordgarantie is een gegeven!

Chat met ons

Links in uw scherm staat 'Hulp nodig?' waarmee u direct met ons kunt chatten. Mocht hier niet op geantwoord worden, laat dan een berichtje achter, deze wordt als email naar ons doorgestuurd. Wij helpen u graag verder!
saarloos advies
Soms moet het eens wat anders!

Een zin die door het hoofd van Diede Saarloos blijft razen. Acties zijn belangrijk, processen nog belangrijker, maar de mens is het allerbelangrijkste. Diede Saarloos heeft geleerd dat samenwerken, maar vooral samen aan processen werken een bedrijf kan veranderen. Door jarenlang evenementen opgezet, ontwikkeld en verkocht te hebben heeft hij zeer veel ervaring opgedaan op verschillende markten. Daar is later Saarloos Advies biedt u de mogelijkheid om van zijn kennis en kunde gebruik te gaan maken. Diede Saarloos wil ondernemers graag verder helpen, door naast ze te staan en op een leuke en leerzame manier een stapje verder vooruit te komen.

Saarloos Advies heeft een passie voor het verbeteren van een onderneming. Wij houden het graag simpel en niet overbodig duur. Tevens spelen we in op de marktbehoefte om altijd en overal bereikbaar te zijn. Dit doet Saarloos Advies in een unieke vorm, door de dienstverlening als een service op te zetten. Advies als een service!

Saarloos Advies daagt zichzelf elke dag uit om met grote zorg en passie u te helpen meer grip en controle op uw ondernemingszaken te krijgen.

Wilt u meer weten? Bekijk hiernaast wie we zijn!

Wie is wie?


Saarloos Advies bestaat uit enkele vaste krachten. Daarnaast maken wij gebruik van een uitgebreid netwerk om zo de beste mensen op de beste plekken te krijgen.
Diede Saarloos
Adviseur
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nynke De Saint-Aulaire
Communicatie adviseur
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mieke Vandevelde
Administratie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
verkoop van modulaire advies pakketten

Altijd op de hoogte blijven?

Onze nieuwsbrief houdt u op de hoogte van aanpassingen in de modules, interessante projecten en aantrekkelijke aanbiedingen!

Saarloos Advies IconSaarloos Advies daagt zichzelf elke dag uit om met grote zorg en passie u meer grip en controle op uw ondernemingszaken te geven.

     

Kromhout 125  T   06 - 57 85 89 58
3311RE Dordrecht @  info@saarloosadvies.nl  

 

Logo Saarloosadvies transparant

Blog

Prioriteren en doelstellingen

donderdag 07 april 2016
Prioriteren en doelstellingen

Iedereen loopt er weleens tegen aan. Verkoopdoelstellingen zijn er, prioriteiten zweven ergens in het rond en men is altijd maar druk met van...