"Upsellstrategie"

upsell icon 250px
Upsellstrategie
De module ‘upsellstrategie’ is een aanvullende module op de basismodule ‘bedrijfsconsultant’. In deze module maakt u gebruik van de uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van upselling, koppelverkoop en framing waarover Saarloos Advies beschikt.
 
De module richt zich op het ontwikkelen van een duidelijke upsellstrategie met als uiteindelijk doel het verhogen van omzet. 

 

doelgroep icon 500px
Doelgroep

Deze basismodule richt zich in het bijzonder op de volgende groepen medewerkers:
- directie/aandeelhouders;
- salesmanagers/verkoopmanagers;
- afdelingshoofden salesverkoop;

 

doelstelling icon 500px
Doelstellingen

Saarloos Advies biedt modulaire pakketten die u kunt inzetten om een vooraf geformuleerde doelstelling te behalen (bij een basispakket worden de belangrijkste geformuleerd). De doelstellingen die op deze module van toepassing zijn:
 
Kwantitatief gerelateerd Kwalitatief gerelateerd
Omzet Naamsbekendheid
Marge Imago
Afzet Service
Rendement Thought-leadership
Marktaandeel Vertrouwen
 
 
werkwijze icon 500px
Werkwijze

Wij kennen uw organisatie, we zijn immers uw bedrijfsconsultant. Saarloos Advies analyseert uw huidige aanpak van upsellen, koppelverkoop en framing.
 
Stap twee bestaat uit drie coachingsessies waarin aandacht besteed wordt aan:
- het vernieuwen of verbreden van het product of dienst;
- (hernieuwde) definitie van product of dienst doorvoeren;
- monitoren van de effecten en eventueel bijsturen.
 
De derde stap bestaat uit een evaluatie. Het ligt voor de hand dat er weerstand optreedt, of teruggevallen wordt in oude gewoontes. Als dit het geval is verzorgd Saarloos Advies een extra coachingsessie om de succesvolle implementatie van de processen verder te ondersteunen.
 
 
product icon 500px
Resultaat

De module ‘upsellstrategie’ levert een concreet resultaat op. Een hernieuwde definitie van uw product of dienst moet lijden tot een verbreding van de afzet en een vergroting van de omzet.
 
 

 
tijdsspanne icon 500px
Tijd
We gaan in combinatie met de basismodule een samenwerking voor één jaar aan. De eerste maand krijgt u een adviesrapport ten aanzien van upsellstrategie. Op basis daarvan plannen wij drie coachingsessies. We sluiten het traject af met een evaluatie. 
 
 
 
prijs icon 500px
Kosten
De kosten zijn transparant. Saarloos Advies rekent voor deze aanvullende module een maandbedrag van € 139,95. Na het eerste jaar evalueren we de samenwerking en besluiten we over de continuering van de service.
 

Saarloos Advies IconSaarloos Advies daagt zichzelf elke dag uit om met grote zorg en passie u meer grip en controle op uw ondernemingszaken te geven.

     

Kromhout 125  T   06 - 57 85 89 58
3311RE Dordrecht @  info@saarloosadvies.nl  

 

Logo Saarloosadvies transparant

Blog

Prioriteren en doelstellingen

donderdag 07 april 2016
Prioriteren en doelstellingen

Iedereen loopt er weleens tegen aan. Verkoopdoelstellingen zijn er, prioriteiten zweven ergens in het rond en men is altijd maar druk met van...