Quickwins

quickfix icon 250px
Quickwins

Bij de basismodule ‘quickwins’ gaat u een verkorte relatie aan met Saarloos Advies. Onze aanpak is om met een focus op een aantal kleine procesaanpassingen snel resultaat te boeken.
 
De basis module richt zich op de medewerkers op de werkvloer met het doel te komen tot een vergroting van de afzet.
 

 

doelgroep icon 500px
Doelgroep

Deze basismodule richt zich in het bijzonder op de volgende groepen medewerkers:
-      verkoopmedewerkers binnendienst;
-      sales-executives;
-      balieverkopers.

 

doelstelling icon 500px
Doelstellingen

Saarloos Advies biedt modulaire pakketten die u kunt inzetten om een vooraf geformuleerde doelstelling te behalen (bij een basispakket worden de belangrijkste geformuleerd). De doelstellingen die op deze module van toepassing zijn:
 
Kwantitatief gerelateerd Kwalitatief gerelateerd
Omzet Naamsbekendheid
Marge Imago
Afzet Service
Rendement Thought-leadership
Marktaandeel Vertrouwen
 
 
werkwijze icon 500px
Werkwijze

We beginnen met een intake om de huidige situatie van uw organisatie in kaart te brengen. Saarloos Advies screent de opzet van het gehele verkoopproces dat doen wij door actief te observeren op de werkvloer.
 
Stap twee bestaat uit een coachingsessie. Saarloos Advies neemt met de betrokken medewerkers de processen door en begeleid heb bij het zelf formuleren van verbeteracties. Tevens bieden wij handige tips om de processen makkelijker en sneller in te richten.
 
De derde stap bestaat uit een evaluatie. We onderzoeken wat de bereikte resultaten zijn en eventueel kunnen we nog weerstand wegnemen.
 
 
product icon 500px
Resultaat

De basismodule ‘quickwins’ levert een concreet resultaat op. U krijgt een analyse van uw onderneming, een coachingsessie waarin afspraken gemaakt worden over te boeken resultaten en een evaluatie. Direct meetbaar meer omzet..
 

 
tijdsspanne icon 500px
Tijd
We gaan een samenwerking voor drie maanden. Het eerste onderzoek vindt de eerste maand plaats, de coachingsessie in de tweede maand en de evaluatie in de derde maand. Saarloos Advies adviseert daaropvolgend de basismodule ‘bedrijfsconsultant’.
 
 
 
prijs icon 500px
Kosten
De kosten zijn transparant. Saarloos Advies rekent voor deze basismodule een vast bedrag van € 595,95.
 
 

Saarloos Advies IconSaarloos Advies daagt zichzelf elke dag uit om met grote zorg en passie u meer grip en controle op uw ondernemingszaken te geven.

     

Kromhout 125  T   06 - 57 85 89 58
3311RE Dordrecht @  info@saarloosadvies.nl  

 

Logo Saarloosadvies transparant

Blog

Prioriteren en doelstellingen

donderdag 07 april 2016
Prioriteren en doelstellingen

Iedereen loopt er weleens tegen aan. Verkoopdoelstellingen zijn er, prioriteiten zweven ergens in het rond en men is altijd maar druk met van...