EventBooster

"eventbooster"

evenementen
Eventbooster
De module ‘eventbooster’ is een aanvullende module op de basismodule ‘bedrijfsconsultant’. In deze module maakt u gebruik van de uitgebreide kennis en ervaring omtrent evenementen zoals (vak)beurzen en congressen waarover Saarloos Advies beschikt.
 
De module stelt u in staat een heldere strategie op te stellen ten aanzien van eventparticipatie gericht op het verhogen van rendement van deelname. 

 

doelgroep icon 500px
Doelgroep

Deze basismodule richt zich in het bijzonder op de volgende groepen medewerkers:
- directie/aandeelhouders;
- salesmanagers/verkoopmanagers;
- marketingmanagers;
- afdelingshoofden salesverkoop;
- salesmedewerkers.

 

doelstelling icon 500px
Doelstellingen

Saarloos Advies biedt modulaire pakketten die u kunt inzetten om een vooraf geformuleerde doelstelling te behalen (bij een basispakket worden de belangrijkste geformuleerd). De doelstellingen die op deze module van toepassing zijn:
 
Kwantitatief gerelateerd Kwalitatief gerelateerd
Omzet Naamsbekendheid
Marge Imago
Afzet Service
Rendement Thought-leadership
Marktaandeel Vertrouwen
 
 
werkwijze icon 500px
Werkwijze

Wij kennen uw organisatie, we zijn immers uw bedrijfsconsultant. Saarloos Advies analyseert de geplande evenementen of onderzoekt welke evenementen interessant kunnen zijn.
 
Stap twee bestaat uit een rapportage. Hierin adviseren wij welke evenementen voor uw onderneming interessant zijn. Ook geven wij advies welke andere evenementen vanuit een bredere kijk op doelgroepen interessant kunnen zijn.
 
De derde stap zijn coachingsessies gericht op deelname aan evenement. Waarom nemen we deel aan dit evenement? Wat kost het ons en wat levert het ons op? Beter nog: Hoe pakken we dat aan? 
  
 
product icon 500px
Resultaat

De module ‘eventbooster’ levert een concreet resultaat op. Het rendement van evenementparticipatie gaat omhoog, u heeft een heldere evenementenstrategie.
 
 
 

tijdsspanne icon 500px
Tijd
We gaan in combinatie met de basismodule een samenwerking voor één jaar aan. De eerste maand krijgt u een adviesrapport ten aanzien van evenementparticipatie. Op basis daarvan staan wij het gehele jaar tot uw beschikking voor aanvullend advies en begeleiding. Bij daadwerkelijke evenementdeelname organiseren wij een coachingsessie.
 
   
 
prijs icon 500px
Kosten
De kosten zijn transparant. Saarloos Advies rekent voor deze module een maandbedrag van € 49,95. Na het eerste jaar evalueren we de samenwerking en besluiten we over de continuering van de service.
 
 

Saarloos Advies IconSaarloos Advies daagt zichzelf elke dag uit om met grote zorg en passie u meer grip en controle op uw ondernemingszaken te geven.

     

Kromhout 125  T   06 - 57 85 89 58
3311RE Dordrecht @  info@saarloosadvies.nl  

 

Logo Saarloosadvies transparant

Blog

Prioriteren en doelstellingen

donderdag 07 april 2016
Prioriteren en doelstellingen

Iedereen loopt er weleens tegen aan. Verkoopdoelstellingen zijn er, prioriteiten zweven ergens in het rond en men is altijd maar druk met van...