Verkoopadvies

Bij verkoopadvies draait alles om een goede basis. Daarom vertalen we dit fundament van een goede samenwerking tot een 'basismodule'. Wij worden uw bedrijfsconsultant. Zo weten wij alles over uw onderneming en doelstelling(en). Bijvoorbeeld: bent u op zoek naar een goede event strategie... Bedrijfsconsultant + EventBooster = hoger rendement uit eventparticipatie.

Stap 1

Kies een basismodule:

Bedrijfsconsultant

Bedrijfsconsultant
Uw onderneming stelt ons als bedrijfsconsultant aan voor het gehele traject. Deze basismodule biedt u inzicht in uw huidige situatie door een nulmeting, het helpt doelstellingen formuleren en geeft aan hoe de resultaten te meten. Klik hier voor meer informatie. 

Quickwins

Quickwins
Bij de basismodule ‘quickwins’ gaat u een verkort traject aan met Saarloos Advies. Onze aanpak is om snel resultaat te boeken door ons te focussen op een beperkt aantal aanpassingen binnen een proces. Deze basismodule staat op zichzelf. Klik hier voor meer informatie. 

Stap 2

Kies een aanvullende module:

EventBooster

EventBooster
De module ‘eventbooster’ is een aanvullende module op de basismodule ‘bedrijfsconsultant’. In deze module maakt u gebruik van de uitgebreide kennis en ervaring omtrent evenementen zoals (vak)beurzen en congressen waarover Saarloos Advies beschikt. Klik hier voor meer informatie. 

Leadgeneratie

Leadgeneratie
De module ‘leadgeneratie’ is een aanvullende module op de basismodule ‘bedrijfsconsultant’. In deze module maakt u gebruik van de uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van leadgeneratie waarover Saarloos Advies beschikt. Klik hier voor meer informatie. 

Upsellstrategie

Upsellstrategie
De module ‘upsellstrategie’ is een aanvullende module op de basismodule ‘bedrijfsconsultant’. In deze module maakt u gebruik van de uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van upselling, koppelverkoop en framing waarover Saarloos Advies beschikt. Klik hier voor meer informatie. 

Altijd op de hoogte blijven?

Onze nieuwsbrief houdt u op de hoogte van aanpassingen in de modules, interessante projecten en aantrekkelijke aanbiedingen!

Saarloos Advies IconSaarloos Advies daagt zichzelf elke dag uit om met grote zorg en passie u meer grip en controle op uw ondernemingszaken te geven.

     

Kromhout 125  T   06 - 57 85 89 58
3311RE Dordrecht @  info@saarloosadvies.nl  

 

Logo Saarloosadvies transparant

Blog

Prioriteren en doelstellingen

donderdag 07 april 2016
Prioriteren en doelstellingen

Iedereen loopt er weleens tegen aan. Verkoopdoelstellingen zijn er, prioriteiten zweven ergens in het rond en men is altijd maar druk met van...