Contentstrategie

contentking icon 250px
Contentstrategie
De module ‘contentstrategie’ is een aanvullende module op de basismodule ‘bedrijfsconsultant’. In deze module maakt u gebruik van de uitgebreide kennis en ervaring omtrent contentmarketing waarover Saarloos Advies beschikt.
 
De module stelt u in staat een duidelijke strategie op te stellen ten aanzien van kennisdelen, White papers en thought-leadership. Tevens kunt u een beroep doen op advies veranderingen van uw imago of merkwaarde. 

 
doelgroep icon 500px
Doelgroep

Deze basismodule richt zich in het bijzonder op de volgende groepen medewerkers:
- directie/aandeelhouders;
- marketingmanagers/ salesmanagers.
 
 
doelstelling icon 500px
Doelstellingen

Saarloos Advies biedt modulaire pakketten die u kunt inzetten om een vooraf geformuleerde doelstelling te behalen (bij een basispakket worden de belangrijkste geformuleerd). De doelstellingen die op deze module van toepassing zijn:
 
Kwantitatief gerelateerd Kwalitatief gerelateerd
Omzet Naamsbekendheid
Marge Imago
Afzet Service
Rendement Thought-leadership
Marktaandeel Vertrouwen
 
 
werkwijze icon 500px
Werkwijze

Wij kennen uw organisatie, we zijn immers uw bedrijfsconsultant. Saarloos Advies analyseert de huidige vormen van kennisdeling en contentmanagement en brengt daarvan een rapportage uit.
 
Stap twee bestaat uit het formuleren van een heldere en contentstrategie (inclusief een implementatieplan). 
 
Als derde stap voeren wij periodiek een analyse van de nieuwe manieren van kennisdeling en adviseren wij zo nodig over aanpassingen in uw contentstrategie.
 
  
product icon 500px
Resultaat

De module ‘contentstrategie’ levert een concreet resultaat op. Saarloos Advies biedt analyses waarin u in één oogopslag kunt aflezen wat uw inzet is omtrent kennisdeling en contentmanagement. Op deze manier kunt u uw imago verbeteren en een thought-leadership creëren.
 

 
tijdsspanne icon 500px
Tijd

We gaan in combinatie met de basismodule een samenwerking voor één jaar aan. De eerste maand krijgt u een adviesrapport ten aanzien van een contentstrategie. Op basis daarvan staan wij het gehele jaar tot uw beschikking voor aanvullend advies en begeleiding.
 
 
 
prijs icon 500px
Kosten

De kosten zijn transparant. Saarloos Advies rekent voor deze module een maandbedrag van € 34,95. Na het eerste jaar evalueren we de samenwerking en besluiten we over de continuering van de service.
 
 

Saarloos Advies IconSaarloos Advies daagt zichzelf elke dag uit om met grote zorg en passie u meer grip en controle op uw ondernemingszaken te geven.

     

Kromhout 125  T   06 - 57 85 89 58
3311RE Dordrecht @  info@saarloosadvies.nl  

 

Logo Saarloosadvies transparant

Blog

Prioriteren en doelstellingen

donderdag 07 april 2016
Prioriteren en doelstellingen

Iedereen loopt er weleens tegen aan. Verkoopdoelstellingen zijn er, prioriteiten zweven ergens in het rond en men is altijd maar druk met van...