Marketingadvies

Marketingadvies

Naast ons verkoopadvies kunt u ook gebruik maken van onze unieke modules om uw communicatie of concurrentiestrategie te innoveren. Deze modules sluiten aan op de basismodule 'bedrijfsconsultant' die eerst ingezet dient te worden. Zo kan Saarloos Advies uw doelstelling(en) perfect formuleren, maar ook samen met u uitwerken met behulp van aanvullende modules.

Stap 1

Kies de basismodule:

Bedrijfsconsultant

Bedrijfsconsultant
Uw onderneming stelt ons als bedrijfsconsultant aan voor het gehele traject. Deze basismodule biedt u inzicht in uw huidige situatie door een nulmeting, het helpt doelstellingen formuleren en geeft aan hoe de resultaten te meten. Klik hier voor meer informatie.

Stap 2

Kies een aanvullende module:

Concurrentiestrategie

Concurrentiestrategie
De module ‘concurrentiestrategie’ is een aanvullende module op de basismodule ‘bedrijfsconsultant’. In deze module maakt u gebruik van de uitgebreide kennis en ervaring omtrent onderzoekstechnieken waarover Saarloos Advies beschikt. Klik hier voor meer informatie.

Social-mediastrategie

Social-mediastrategie
De module ‘Social-mediastrategie’ is een aanvullende module op de basismodule ‘bedrijfsconsultant’. In deze module maakt u gebruik van de uitgebreide kennis en ervaring omtrent social-media waarover Saarloos Advies beschikt. Klik hier voor meer informatie.

Contentstrategie

Contentstrategie
De module ‘Contentstrategie’ is een aanvullende module op de basismodule ‘bedrijfsconsultant’. In deze module maakt u gebruik van de uitgebreide kennis en ervaring omtrent contentmarketing waarover Saarloos Advies beschikt. Klik hier voor meer informatie.

Altijd op de hoogte blijven?

Onze nieuwsbrief houdt u op de hoogte van aanpassingen in de modules, interessante projecten en aantrekkelijke aanbiedingen!

Saarloos Advies IconSaarloos Advies daagt zichzelf elke dag uit om met grote zorg en passie u meer grip en controle op uw ondernemingszaken te geven.

     

Kromhout 125  T   06 - 57 85 89 58
3311RE Dordrecht @  info@saarloosadvies.nl  

 

Logo Saarloosadvies transparant

Blog

Prioriteren en doelstellingen

donderdag 07 april 2016
Prioriteren en doelstellingen

Iedereen loopt er weleens tegen aan. Verkoopdoelstellingen zijn er, prioriteiten zweven ergens in het rond en men is altijd maar druk met van...