Bedrijfsconsultant

bedrijfsconsultant icon 500px
Bedrijfsconsultant

De basismodule van onze dienstverlening. Uw onderneming neemt ons als bedrijfsconsultant aan voor het gehele traject: van het formuleren van doelstellingen tot het toetsen van de behaalde resultaten.
 
Deze basismodule biedt u inzicht in uw huidige situatie door een nulmeting, het helpt doelstellingen formuleren en geeft aan hoe de resultaten te meten.
 

 
doelgroep icon 500px
Doelgroep

Deze basismodule richt zich in het bijzonder op de volgende groepen medewerkers:
- directie/aandeelhouders;
- salesmanagers/marketingmanagers;
- afdelingshoofden.
 
doelstelling icon 500px
Doelstellingen

Saarloos Advies biedt modulaire pakketten die u kunt inzetten om een vooraf geformuleerde doelstelling te behalen (bij een basispakket worden de belangrijkste geformuleerd). De doelstellingen die op deze module van toepassing zijn:
 
Kwantitatief gerelateerd Kwalitatief gerelateerd
Omzet Naamsbekendheid
Marge Imago
Afzet Service
Rendement Thought-leadership
Marktaandeel Vertrouwen
 
 
werkwijze icon 500px
Werkwijze

We beginnen met een intake om de huidige situatie van uw organisatie in kaart te brengen. Saarloos Advies analyseert het verkoopproces: van lead tot close, van aanvraag tot project. Wij screenen het geheel. Vervolgens stellen wij een rapportage op met een beeld van de markt, een nulmeting van het bedrijf en een overzicht van kansen en bedreigingen.
 
De tweede stap is dat wij samen met u de belangrijkste doelstellingen gaan formuleren. Deze kunnen met behulp van dit pakket gedurende het jaar getoetst worden. Wij worden als het ware de peilstok van de organisatie.
 
 
product icon 500px
Resultaat

De basismodule ‘bedrijfsconsultant’ levert een concreet resultaat op. U krijgt een analyse van uw onderneming, een sparringpartner en de belangrijkste doelstellingen om naar toe te werken.
 

 
tijdsspanne icon 500px
Tijd

We gaan een samenwerking voor één jaar aan. Het eerste onderzoek vindt de eerste maand plaats, dit resulteert in het opstellen van de belangrijkste doelstellingen. Vanaf dat moment staan wij het gehele jaar tot uw beschikking voor vragen en opmerkingen.
 
 
 
prijs icon 500px
Kosten

De kosten zijn transparant. Saarloos Advies rekent voor deze basismodule een maandbedrag van € 84,95. Na het eerste jaar evalueren de samenwerking en besluiten we over de continuering van de service.
 
 

Saarloos Advies IconSaarloos Advies daagt zichzelf elke dag uit om met grote zorg en passie u meer grip en controle op uw ondernemingszaken te geven.

     

Kromhout 125  T   06 - 57 85 89 58
3311RE Dordrecht @  info@saarloosadvies.nl  

 

Logo Saarloosadvies transparant

Blog

Prioriteren en doelstellingen

donderdag 07 april 2016
Prioriteren en doelstellingen

Iedereen loopt er weleens tegen aan. Verkoopdoelstellingen zijn er, prioriteiten zweven ergens in het rond en men is altijd maar druk met van...